Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia Music and Film Festival, PROGRAMUL zilei de vineri: Concert Corina Chiriac și comedia Cel mai tare șef

Publicat

Alba Iulia Music & Film Festival, ediția a X-a, debutează vineri, 19 august, în Cetatea Alba Carolina. Deschiderea oficială a festivalului, programată pentru ora 20:00, va sta sub semnul bunei dispoziții. Cap de afiș va fi Corina Chiriac, legenda muzicii ușoare românești, care vine, la Alba Iulia, cu un recital extraordinar menit să ridice publicul în picioare.

Artista, care a încântat generații întregi de români cu vocea sa inconfundabilă, a debutat pe scena Teatrului de Comedie din București, fiind protagonista unor producții TV și de film, printre care Aventuri la Marea Neagră (r. Savel Stiopul), alături de Florin Piersic. Comedia Cel mai tare șef, care a strâns șase premii Goya anul trecut, și doamna muzicii românești, Corina Chiriac, vor deschide festivalul, care va pendula, de la început până la sfârșit, între umor și dramă.

AIMFF se va desfășura între 19-21 august, în locurile deja consacrate din Cetatea Alba Carolina: Piața Cetății, Piața Vestică, Esplanada Obeliscului și Grădina Cetății.cele mai așteptate filme ale momentului și artiști care vor ridica publicul în picioare

Concertul Corinei Chiriac va fi urmat de una dintre cele mai savuroase comedii ale anului trecut, Cel mai tare șef, semnată de regizorul spaniol Fernando León de Aranoa. Filmul, care a adunat cele mai importante premii Goya, reușește să fie deopotrivă teribil de amuzant și ancorat în realitate, oferind spectatorilor suficiente răsturnări de situație cât să-i țină lipiți de ecrane și după genericul de final.

O doză sănătoasă de umor va oferi publicului și noul film regizat de Alexandru Lustig, Nunți, botezuri, înmormântări, cu Șerban Pavlu în rol principal. Acesta se regăsește pe lista selectă a producțiilor românești incluse în programul AIMFF de anul acesta.

Publicul prezent în Cetatea Alba Carolina vineri va putea urmări și Capra cu trei iezi (r. Victor Canache), o adaptare după extrem de populara poveste a lui Ion Creangă, în care Maia Morgenstern face un rol memorabil.

Program Alba Iulia Music & Film Festival, vineri, 19 august:

Piața Cetății

  • 20:00-Deschiderea oficială a festivalului: concert Corina Chiriac
  • 21:00- FILM: Cel mai tare șef (The Good Boss), 2021, Spania, regia: Fernando León de Arano/ 1h 56min

Piața Vestică  

  • 21:00- FILM: Nunți, botezuri, înmormântări, 2022, România, regia: Alexandru Lustig / 2h 1min

Esplanada Obeliscului  

  • 20:45- FILM: Capra cu trei iezi, 2022, România, regia: Victor Canache / 1h 23min

Grădina Cetății 

21:00- FILM: Insula, 2021, România, regia: Anca Damian/ 1h 24min

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax