Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Municipiul Alba Iulia, nominalizat la un trofeu, la Expoziţia Internaţională de Vacanțe Elvețiene de la Lugano

Publicat

Obiectivele turistice din municipiul Alba Iulia vor fi prezentate în cadrul Expoziţiei Internaţionale de Vacanţe Elveţiene ce va avea loc la Lugano, Eleveţia, în perioada 30 octombrie-1 noiembrie. La acest eveniment, oraşul Alba Iulia a fost nominalizat pentru a primi, în cadrul categoriei Destinaţii Culturale, trofeul „O bijuterie a arhitecturii romane, miniatura românească a mamei Roma”.

În cadrul expoziţiei internaţionale ce va avea loc în Elveţia, organizatorii au alocat municipiului Alba Iulia un spaţiu de 18 mp şi posibilitatea de realiza un spectacol de prezentare a Gărzii Cetăţii, un moment folcloric de o oră, zilnic, precum şi sampling de mezeluri, vinuri şi produse de panificaţie. Participanţii la expoziţie vor avea, deasemenea, ocazia să guste mâncăruri tradiţionale româneşti gătite în preajma complexului expoziţional, dar şi să achiziţioneze delicatese din zona noastră.

„Credem că este o oportunitate extrem de importantă de a fi parte din acest eveniment şi de a prezenta turiştilor, expozanţilor şi operatorilor de turism din Eleveţia, Italia, dar şi din întreaga Europă moştenirea culturală, istorică, tradiţională şi culinară de care dispunem aici”, au declarat reprezentanţii administraţiei locale.

Participarea la acest eveniment va costa bugetul local 40.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax