Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Alba Iulia nu există? Să aducă niște bani că îi fac strada”: REACȚIA lui Hava la declarația lui Dîrzu, de susținere a localităților „portocalii”

Publicat

După ce, în conferința PSD de joi, președintele partidului, deputatul Ioan Dîrzu, a declarat că susține investițiile din localitățile „portocalii”, liderii PDL Alba au ținut să își exprime poziția față de acestea și lista de investiții din județ care vor primi bani de la Guvern în anul 2014. Pe lângă observația că lista prezentată este o preluare a programului Consiliului Județean și că, pentru multe dintre acestea, suma alocată în acest an este infimă comparativ cu valoarea totală a proiectelor, primarul Mircea Hava a ținut să puncteze faptul că pe listă nu apare municipiul Alba Iulia.

„Mulțumim pentru acest articol în care domnul Dîrzu a preluat programul Consiliului Județean și l-a trecut în ziar. Banii erau meritați de județul Alba și trebuiau să vină aici. E bine să căpușezi activitatea Consiliului Județean”, a declarat senatorul Alexandru Pereș.

Primarul Mircea Hava a ținut să arate faptul că sumele alocate în acest an pentru obiectivele de investiții sunt, pentru multe localități, foarte mici, ceea ce nu este un ajutor real pentru administrație. Mai mult, acesta i-a reproșat liderului PSD faptul că orașul Alba Iulia nu se află pe listă:

„Dar Alba Iulia nu există? Să aducă niște bani că îi fac strada. Ca om de administrație, m-am uitat pe lista aceea, nu mai contează că a fost preluat de la nu știu cine… dar ca să vedeți ce susținem și ce facem, vă dau niște exemplu: Un drum la Horea, care costă 1,6 milioane de lei, anul acesta se alocă 400.000 lei – îl termină în 4 ani. 12,5 milioane la Zlatna, se alocă 350.000 lei. Sunt buni și ăștia, dar numai îți faci zarvă. E ca treaba aia cu „fă-te că muncești”. Văd că este o boală în zona asta politică de a ciuguli orice vezi că se întâmplă”, a declarat Hava.

Citiți și: Dîrzu: ”Susțin și investițiile primăriilor < portocalii >”: Ce LOCALITĂȚI au cerut bani de la Guvern pentru lucrări de infrastructură în 2014

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax