Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba Iulia se pregătește de Crăciun: Pavilionul de lumini, mutat din Piața Cetății. Tunel luminat, pe un bulevard din oraș

Publicat

Zona turistică a municipiului Alba Iulia va fi împodobită cu ocazia serbărilor de iarnă. În mare parte este vorba despre Cetatea Alba Carolina și Bulevardul Transilvaniei. 

Cea mai importantă schimbare în 2022, cu ocazia amenajărilor de Crăciun, este mutarea pavilionului de lumină.

Dacă până acum acesta era montat în Piața Cetății, în acest an, pavilionul va fi pus în șanțuri, în zona podului de la Poarta a IV-a.

De asemenea o altă noutate va fi pe Bulevardul Transilvaniei, unde va fi amenajat un tunel de lumină de aproximativ 100 de metri, au precizat reprezentații primăriei pentru alba24.ro.

Nu vor fi uitate nici porțile Cetății. Și acestea vor avea părți amenajate cu ocazia serbărilor de iarnă.

În linii mari, toată activitatea de Crăciun se va muta în Șanțurile Cetății. Bradul de Crăciun va fi montat tot în șanțurile Cetății. Tot în zonă, va fi amplasat și un patinoar pentru cei pasionați de sporturile de iarnă.

CITEȘTE ȘI: Târg de Crăciun la Alba Iulia cu patinoar, brad și căsuțe pentru comercianți. Unde va fi amplasat și când se va deschide

Târgul de Crăciun va fi amenajat tot în zona respectivă, unde vor exista 15 căsuțe de lemn în care vor fi comercializate produse de Crăciun.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax