Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba Iulia și problema gunoiului menajer: Platforma temporară de depozitare a deșeurilor, de pe șoseaua de centură, funcțională

Publicat

După mai bine de jumătate de an de când problemele cu gunoiul menajer și rampa de la Bărăbanț  au apărut, administrația municipiului a rezolvat problema. 

Mai exact, într-o postare pe Facebook, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, a anunțat că noua rampă temporară de depozitare a gunoiului este gata și că este funcțională. 

Rampa a fost construită de operatorul de salubritate Polaris M Holding pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. În trecut, Voicu Paul a afirmat că dacă la Alba Iulia se va amenaja o nouă rampă de gunoi acesta nu va deservi și alte localități învecinate, dar între timp se pare că între timp s-a răzgândit.

 

” Pe scurt vorbind, situația rampei de depozitare temporară a gunoiului menajer este rezolvata! Evident, lucrul acesta compensează pentru o perioadă, să sperăm că exact atât cât e nevoie să pornească depozitul de la Galda.

A fost nevoie de timp și girul unor instituții pentru ca toate avizele și autorizațiile să fie obținute, dar în acest moment platforma, construită de la zero de operatorul de salubritate Polaris M Holding, funcționează.

CITEȘTE ȘI: Gunoiul din Alba Iulia și coronavirusul. Problema platformei temporare de depozitare a deșeurilor, ”bagată sub preș”

Mai mult, în afară de Alba Iulia, deservește și alte localități învecinate, chiar dacă pe mulți nu i-a durut capul, au avut păreri tranșante, spre dezinteres, pe vremea când căutam soluții.

Nu ne-a oprit pesimismul unora care stăteau inconștienți pe margine, așteptând să vadă cum se termină povestea. Pentru că suntem aici să rezolvăm probleme, nu să ridicăm din umer

E o etapă care garantează normalitate în exploatare și nici o cheltuială în plus pentru oameni. 2400 mp betonați, posibilitatea de spălare, cămin de levigat, împrejmuire, un program zilnic de transport al deșeurilor către stația finală. Practic, toate condițiile pentru tranziția spre ceea ce este prioritatea numărul unu, depozitul ecologic de la Galda”, a scris Voicu Paul într-o postare pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax