Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALBA IULIA: Spectacole de comedie susţinute de Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu

Publicat

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă, miercuri, 20 aprilie, ora 19.30, spectacolul „Îmi place cum miroşi!” de Neil Simon, în regia lui Şerban Puiu. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Piesa este una dintre cele mai de succes comedii din acest sezon teatral de la Sibiu. Este o adaptare după piesa „The Star-spangled Girl”, de Neil Simon, unul dintre cei mai apreciaţi dramaturgi şi scenarişti americani. Câştigător al unui Glob de Aur şi a trei premii Tony, Neil Simon se distinge prin succesul de casă avut în lumea întreagă, datorită abilităţii sale de a crea personaje veridice, extrem de comice şi uşor identificabile. Textul pus în scenă la Sibiu se concentrează în jurul a trei protagonişti: Andy Hobart (Adrian Matioc), Norman Cornell (Ciprian Scurtea) şi Sophie Rauschmeyer (Ofelia Popii).

Povestea celor trei este fixată undeva în San Francisco, în anii ’60 şi se desfăşoară în jurul unui triunghi amoros. Andy şi Norman sunt doi tineri cu ideologii radicale, care împart acelaşi apartament, ce serveşte şi drept sediu pentru mica lor afacere, redacţia ziarului „Prăbuşirea”. Sophie este o fostă înotătoare olimpică, susţinătoare a politicii americane, care se mută în apartamentul de lângă cei doi. Norman se îndrăgosteşte de ea la prima vedere, dar Sophie nu îi împărtăşeşte sentimentele.

Reprezentaţia de la Alba Iulia continuă turneul teatrului sibian, în cadrul căruia va fi prezentat luni, 18 aprilie, de la ora 19.30, spectacolul „Doamna de turtă dulce”, de asemenea, în regia lui Şerban Puiu. Propunerea de a programa un nou spectacol vine la sugestia organizatorilor, ca urmare a cererilor venite din partea publicului.” Doamna de turtă dulce ” este oferită publicului albaiulian cu sprijinul magazinului Ambient.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax