Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba Iulia va adera la Asociația Europeană a Destinațiilor Turistice de Excelență. Vezi ce avantaje ar putea apărea în turism

Publicat

După ce a câștigat titlul de Destinație Turistică de Excelență în iunie 2012 și a fost premiat la Târgul de Turism în noiembrie 2012, municipiul Alba Iulia va adera la Asociația Europeană a Rețelei Destinațiilor Europene de Excelență  – EDEN NETWORK. Acesta este un proiect de hotărâre suspus la votul consilierilor locali în ședința de marți, 29 ianuarie.

Cu titlul de Destinație Turistică de Excelență la activ, Alba Iulia are deja toate premisele pentru a promova cultura și istoria României în Uniunea Europeană și nu numai. În această direcție, pentru a crește vizibilitatea orașului pe harta lumii și a atrage mai mulți turiști, Primăria își propune aderarea și implicarea comunității locale în acțiunile Asociației EDEN-NETWORK, din care fac parte mai multe destinații turistice de Excelență din Europa.

Orașele membre ale acestei asociații beneficiază de cadrul legitim pentru generarea de parteneriate și colaborări cu alte destinații de excelență acreditate și de oportunități de promovare la nivelul statelor membre UE, pe site-uri turistice cu vizibilitate mare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Moisa Claudia Olimpia

    vineri, 25.01.2013 at 09:41

    Acesta este un motiv in plus pentru ca toti actorii de pe piata turistica sa ne unim eforturile pentru a dezvolta activitatea turistica in acest orasel si a o promova cat mai bine.
    In calitate de cadru didactic cu competente in domeniul turismului si turist inrait, pot sa va spun ca avem sanse sa ne facem cunoscuti daca vom lucra in echipa.
    Succes tuturor

    • HaHaHa

      sâmbătă, 26.01.2013 at 05:27

      Si mai lucrati si la preturi. Daca vreti turism nu o mai luati ca pe o afacere cu care va imbogatiti peste noapte. Multi straini ne critica pentru asta, lucru ce nu e semn bun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax