Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba24.ro a lansat două noi proiecte online pentru cititori: „Sănătate & Frumusețe” și „Junior” – un site pentru părinți și copii

Publicat

Dragi cititori, vă anunțăm cu bucurie că am deschis, pentru dumneavoastră, două noi secțiuni în ziarul nostru. Pe lângă știrile cu care v-am obișnuit în cei aproape doi ani de existență (evenimente, informații din domeniile vieții de zi cu zi, în ziarul Alba24.ro, știri din sport în ziarul Sport.Alba24.ro, dar și cu ce se mai ocupă personalitățile și mondenii din județul nostru, pe Lifestyle.Alba24.ro), începând de astăzi puteți să vă puneți la curent cu ultimele noutăți din lumea Juniorilor, dar și din domeniul Sănătate & Frumusețe.

Aflați, pe Sănătate.Alba24.ro, cum puteți să duceți o viață mai sănătoasă, ce alimente sunt prielnice sezonului în care ne aflăm, dar și ponturi pentru un corp superb, în secțiunea Dietă & Fitness, ce trebuie să faceți pentru a avea un ten frumos și sănătos, dar și un păr îngrijit sau alte secrete cosmetice, veți afla în secțiunea Frumusețe, iar pentru informații medicale de specialitate, puteți consulta rubrica Sfatul Medicului. De asemenea, puteți afla dacă vă încadrați în normele de greutate, printr-un singur click.

Junior.Alba24.ro a pregătit, pentru părinți și copii, toate noutățile privitoare la grădinițele și școlile din Alba Iulia, dar și ultimele tendințe fashion pentru cei mici. Tot aici puteți citi Sfaturile experților, dar și impresiile părinților, despre diverse aspecte din viața micuților.

Vă mulțumim pentru că ne citiți și vă promitem că acestea nu sunt ultimele surprize pe care vi le pregătim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax