Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Mircea Ispas va petrece următoarele zile după gratii. Vezi cine sunt ceilalți traficanți de etnobotanice

Publicat

Cele 18 persoane reținute în cursul zilelor trecute de procurorii DIICOT pentru trafic de etnobotanice vor petrece următoarele 29 de zile după gratii. Între acestea se află și albaiulianul Mircea Ispas, considerat de anchetatori ca fiind liderul grupării infracționale, dar și alte trei persoane din Alba.

Judecătoria Deva, instanța pe rolul căruia s-a aflat dosarul, a admis propunerea DIICOT de arestare preventivă a inculpaților.

Antoniu Chirilă, Daniel Jude, Narcis Nojogan, Andrei Logojan, Gabriel Grasu, Bogdan Trandafir, Cosmin Crăciun, Marian Ştiucă, Toni Todoni şi Mircea Vagu – toţi din judeţul Hunedoara, dar şi Viorel Gheorghe, Ioan Hârbea, Petru Dan şi Mircea Ispas – toţi din judeţul Alba, Daniel Boboc şi Alin Amălinei, ambii din Timiş şi fraţii Răzvan şi Cosmin Marinescu – proprietari ai unor magazine „de vise“ din Bucureşti sunt cei pentru care procurorii au formulat propuneri de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor, învinuiții cumpărau aceste substanțe de pe internet, iar ulterior le comercializau către diferiți cumpărători. Până în prezent, au fost identificați aproximativ 20 de consumatori. Substanțele etnobotanice erau aduse din Spania prin intermediul unei firme de curierat, iar, ulterior, comercializate în ţară, la prețuri între 15 lei și 50 de lei gramul. Un kilogram din aceste droguri era cumpărat din Spania cu sume între 3.000 și 4.000 de euro. La perchezițiile efectuate au fost descoperite 1.000 de pliculețe de etnobotanice, dar și alte 3 kilograme din acest tip de drog, 2.000 de euro, 80.000 de lei, aparate de porționat și un pistol cu aer comprimat. Citește mai multe despre perchezițiile efectuate la traficanții de etnobotanice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. marius

    marți, 13.11.2012 at 01:07

    saracii, la cati copii au nenorocit cu porcariile acelea nici o pedeapsa nu este prea mare!

  2. aufacutbanifrumosi

    miercuri, 28.11.2012 at 19:12

    800 milioane lei vechi.. mancatias

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax