Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiuliencele Andreea Ardeleanu și Bianca Chiorean, premiate la Festivalul Național „Muzica inimii mele” desfășurat la Satu Mare

Publicat

Albaiuliencele Andreea Ardeleanu și Bianca Chiorean s-au întors cu premii de la Festivalul Național „Muzica inimii mele” desfășurat la Satu Mare. Din cei 26 de participanți, Bianca a reușit să obțină un merituos loc doi, iar Andreea, premiul special și două mențiuni.

După ce, în urmă cu o lună, Bianca Chiorean, cursantă în anul II la clasa de canto muzică ușoară a Școlii de Arte și Meserii din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, a obținut „Premiul de Popularitate” la Festivalul „Tinerețe pe portativ”- Cluj Napoca, în acest weekend a concurat împreună cu Andreea Ardeleanu, fostă cursantă a aceleiași școli, la Festivalul Național „Muzica inimii mele” – Satu Mare.

Tinerele au reușit și de această dată să se întoarcă acasă cu premii. Bianca Chiorean a câștigat locul II, în timp ce Andreea Ardeleanu a obținut două mențiuni și premiul special oferit de sponsorul festivalului.

Andreea Ardeleanu a cântat melodiile „Killing me softly” din repertoriul internațional și „Spune da, spune nu” din repertoriul românesc, iar Bianca Chiorean din repertoriul internațional a cântat „Mamma knows best” și „Prin ochii tăi pot visa” – repertoriul românesc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax