Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulieni cercetați pentru furt de televizoare din subsolul unui local din oraş. Le-au valorificat la un amanet

Publicat

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a unui minor de 16 ani din oraş. Acesta a furat, în perioada 19-23 aprilie, șase televizoare pe care, cu ajutorul unui minor de 17 ani și a unui bărbat de 63 de ani, le-a valorificat la un amanet. Cei trei sunt cercetați de polițiști.

Din verificările efectuate s-a stabilit că minorul a sustras din subsolul unui local din Alba Iulia şase televizoare tip plasmă, pe care le-a transportat la domiciliu cu ajutorul unui alt minor de 17 ani, iar, a doua zi, cu sprijinul unui bărbat de 63 de ani, din Alba Iulia, le-a amanetat la o casă de amanet, de unde au fost ridicate, ulterior, de organele de poliţie.

În continuare, faţă de minorul de 16 ani se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, iar faţă de minorul de 17 ani şi persoana de sex bărbătesc de 63 de ani, pentru comiterea infracţiunii de „tăinuire”, urmând a se documenta întreaga activitate infracţională a acestora.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax