Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALDE Alba vrea să aducă forțe noi în partid. Planuri de atragere a tinerilor și posibile alianțe pentru alegerile locale

lazar, ALDE Alba, doliu

Publicat

După rezultatele slabe obținute în Alba la alegerile prezidențiale dar și la cele europarlamentare, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr este pornit să reîmprospăteze partidul.

Într-o conferință de presă susținută vineri, 6 decembrie, șeful ALDE Alba a declarat că va începe o amplă campanie de recrutare a tinerilor dornici să intre în viața politică, în cadrul alianței liberalilor și democraților.

Lazăr a spus că se orientează spre tineri politicieni deoarece aceștia au dorință de lucru, nu sunt acuzați sau planează asupra lor fapte de corupție, dar mai ales nu trădează așa des ca politicienii experimentați.

De asemenea, Lazăr i-a atenționat pe reprezentanții ALDE din județ care nu s-au implicat activ în cele două campanii politice din acest an. Acesta a spus că va lua măsuri față de cei care nu s-au implicat.

Mai mult, liderul liberalilor și democraților din Alba a vorbit și despre zvonurile apărute în spațiul public despre o posibilă fuzine ALDE cu alte formațiuni politice.

Lazăr a spus că acest lucru nu se va întâmpla și că până după alegerile locale din 2020, partidul pe care îl reprezintă va fi unul de sine stătător.

Referior la alegerilor locale, acesta a spus că va pune în balanță dacă va face o alianță cu un alt partid politic, cel mai probabil acesta ar fi PNL, deoarece un obiectiv principal în județ este învingerea PSD și câștigarea unor posturi de consilieri locali sau chiar primării.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. m

    vineri, 06.12.2019 at 13:53

    poate ar fi cazul ca partidul sa se reimprospateze de la conducere incepand, pentru ca in primul rand conducerea este vinovata de rezultatele slabe din moment ce nu a reusit sa mobilizeze restul membrilor de partid. poate nu este destul de cababila. si sa munceasca oamenii ca sa ia fiul sefului posturi caldute pe la bucuresti nici asta nu e normal. sau e?

  2. Jianul

    sâmbătă, 07.12.2019 at 09:06

    La toate partidele politice trebuie o improspatare cu tineri nepatati…..dar pe Marincas il mai mentineti d-le Lazar..???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate