Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri în PDL Alba Iulia: Paul Voicu a fost reales președinte. Vezi cine sunt noii vicepreședinți

Publicat

Partidul Democrat Liberal Alba Iulia și-a ales joi noul Birou Permanent Local. În funcția de președinte al partidului a fost reales Paul Voicu, cel care conduce organizația locală de 15 ani și se află la al patrulea mandat de viceprimar. Potrivit secretarului general adjunct al partidului, Marius Hațegan, până la sfârșitul lunii octombrie vor fi realeși și membrii Biroului Permanent Județean.

La alegerile pentru Biroul Permanent Local al PDL Alba Iulia au fost prezenți 175 votanți. Paul Voicu a fost reales președinte, cu 173 voturi.

Prim vicepreşedinţi au fost desemnați Cornel Sandu, cu 168 de voturi „pentru” şi Dan Şuleac, cu 146 voturi „pentru” (acesta l-a avut contracandidat pe Mihai Babiţchi, care a obţinut doar 19 voturi). Lui Dan Șuleac i s-a atribuit departamentul imagine, comunicare, relaţii cu mass-media.

Secretar general executiv a fost ales Raul Tudoraşcu, cu 170 voturi. Vicepreşedinţii PDL Alba Iulia sunt Nicolae Albu, Marius Anghel, Dan Opruţa, Rodica Andronescu, Horia Bărdaş, Ioan Bogăţan, Constantin Ioan Inel, Cristina Lenuț.

În funcții de secretari executivi au fost aleși Monica Damian, Iulius Domuța, Adrian Iancu, Sergiu Negrea Oprean, Laurențiu Blaga, Alexandra Cârstoiu, George Scambloschi, Marius Presecan. Marius Cătană a fost ales trezorier, iar Popa Pavel a primit funcția de președinte onorific, la propunerea lui Horia Bărdaș. La eveniment au fost Mircea Hava și Ion Dumitrel, potrivit prim-vicepreședintelui PDL Alba Iulia, Dan Șuleac.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pipo

    vineri, 13.09.2013 at 10:13

    Mai, da sange proaspat nu mai aveti ? Ca vedeti ca sunteti pe tobogan cu aceeiasi tovarasi si sanse sa va ridicati nu prea sunt. Noroc cu Predoiu. Cel mai mult m-a distrat ca am mai auzuit de relicva Babitchi, pe care l-au dat la fund complotistii din 89. La treaba fratilor, ca de nu patiti ca PNTCD-ul, ca ce faceti voi numai opozitie nu este. Treziti-va, ca v-ati ales !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax