Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alegeri la Consiliul Şcolar al Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş. Cum se prezintă cei patru candidaţi pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte

Publicat

liceul teoretic teius Patru tineri s-au înscris în cursa pentru alegerea structurii de conducere a elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş. Joi se desfăşoară alegeri în Consiliul Şcolar al Elevilor, la liceul din oraş fiind vacante posturile de preşedinte şi vicepreşedinte.

Pentru funcţia de preşedinte vor candida doi elevi, Andreea Lascu, clasa a X-a Uman, şi Paul Cobliş, clasa a X-a Real. Cei doi sunt urmaţi de ceilalţi doi candidaţi pentru funcţia secundă, cea de vicepreşedinte, elevul Răzvan Pătrânjan din clasa a X-a Uman, şi Aura Ciorbea, elevă în clasa a X-a Real. Postul de secretar a fost ocupat din anul şcolar trecut de eleva Andreea Popa, din clasa a XI-a Real, aleasă prin vot de către toţi elevii liceului.

Eleva Andreea Lascu se descrie ca fiind o persoană dornică de implicare, perseverentă şi corectă. Aceasta îşi doreşte să convingă „cât mai mulţi elevi să participe la activităţile consiliului, arătându-le cât de frumos este să fii implicat, să lucrezi împreună cu elevi mai mari respectiv mai mici, pe scurt să fii în cadrul unui frumos colectiv de elevi.”

Contracandidatul Paul Cobliş speră că va putea implica elevii în cât mai multe activităţi de volutariat pentru a promova munca în echipă. „Sunt o persoană interesată de dorinţele celor din jur şi îmi place să mă implic în cât mai multe activităţi de voluntariat indiferent de tema acestora.”

Aura Ciorba, una dintre candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte a CŞE spune despre ea că este o fată hotărâtă, ambiţioasă, care tratează toate problemele cu seriozitate şi interes. Îşi doreşte implicarea elevilor în cât mai multe campanii de voluntariat şi în proiecte naţionale, ba chiar şi internaţionale.

Al doilea candidat pe funcţia de secund în conducerea Consiliului, Răzvan Pătrânjan, este o fire sociabilă, amabilă şi ambiţioasă, învăţând mereu din greşelile sale. Îşi doreşte să se implice cât mai mult în viaţa cotidiană a elevilor acestui liceu şi să le rezolve cât mai multe din problemele acestora.

În această perioadă, cei patru candidaţi sunt în campanie electorală. Alegerile vor avea loc joi, 30 octombrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax