Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Cugir: Adrian Teban – decenţă, transparenţă şi experienţă. Strategia stabilită de candidatul liberal

Publicat

adrian teban alegeri 2016 Preşedintele PNL Cugir, actualul primar Adrian Teban va conduce o campanie bazată pe decenţă şi transparenţă. Strategia stabilită de candidatul liberal la Primăria Cugir pentru următoarea lună este aceea de a promova proiectele de dezvoltare şi echipa liberală care le poate pune în aplicare, într-o manieră clară şi civilizată.

“PNL Cugir nu se va ascunde în spatele unor atacuri, nu va uza de anonimat şi nu va evita dezbaterile. Nu vrem să facem asta şi nu avem nevoie de astfel de tactici pentru că ne sunt suficiente realizările noastre, calitatea echipei liberale şi proiectele de viitor pe care le avem. Cunoaştem problemele Cugirului şi ştim care sunt soluţiile pentru că avem experienţă şi expertiză”, a declarat liberalul Adrian Teban.

După trei mandate la Primăria Cugir, Adrian Teban este convins că va reuşi să convingă din nou opinia publică, bazându-se pe investiţiile care au avut loc în ultimii 12 ani de când este primar.

”Am dovedit că putem dezvolta Cugirul fără să ne bazăm strict pe bugetul local care este limitat şi fără să aşteptăm să ne dea alţii bani de la bugetul judeţean sau de stat. Am avut încredere în capacitatea noastră, a echipei din primărie şi a consilierilor liberali, de a atrage fonduri europene. În ultimii ani, în Cugir au fost făcute investiţii în infrastructură şi sănătate în valoare de 64.700.000 lei, adică în jur de 14 milioane de euro din banii U.E., cam cât bugetul de investiţii al Cugirului pe şapte ani. Putem spune că am acumulat o experienţă pe care o vom pune în continuare în slujba oraşului şi avem deja în vedere câteva proiecte importante în baza cărora vom accesa fonduri europene pe programul 2014-2020.”

Având în vedere vechile metehne din campaniile precedente, preşedintele PNL, Adrian Teban este de părere că “orice competiţie electorală reprezintă un test al caracterului candidatului şi al valorii sale morale. Nu poţi fi agresiv şi anonim azi, în timpul campanie, iar mâine, după ce devii primar, să fi constructiv, transpartent şi plin de bune intenţii. Campania se termină, aşa cum s-au terminat şi celelalte, însă OAMENII rămân.”

Întrebat care sunt principalele trei mari proiecte pe care le va avea dacă va mai câştiga un mandat, Adrian Teban a declarat că: “Avem în vederea să modernizăm infrastructura stradală prin reabilitarea străzilor rămase, inclusiv intrare în oraş, zona Zahariei, piaţa din faţa primăriei, precum şi prin crearea unor centuri ocolitoare ale localităţilor Cugir şi Vinerea.Vom continua să investim în spital, vom moderniza pediatria şi vom amenaja locuinţe pentru medici. Totodată ne gândim la un proiect de dezvoltare şi modernizare a transportului public de călători, care să răspundă nevoilor reale ale oamenilor. Sunt proiecte pe care le vom putea face doar cu susţinerea echipei liberale în Consiliul Local Cugir”

PNL Cugir – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax