Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PSD Aiud: Suntem pregătiţi să câştigăm alegerile! Vă spunem adevărul: mai bine pesedist, decât pedelist mascat în penelist!

Publicat

Octavian Liviu Rusu_candidat PSD Aiud Avem şanse reale să câştigăm alegerile şi cred că, în 6 iunie, avem chiar obligaţia să obţinem un rezultat bun, istoric, la nivelul judeţului Alba.

Sunt membru PSD de când lumea. Am fost consilier local, am câştigat şi funcţia de primar în perioada 2000-2004, sunt viceprimar al municipiului Aiud şi îmi doresc să câştig alegerile locale, pentru un nou mandat de primar.

Aş vrea să spun câteva cuvinte ca cetăţean al judeţului Alba, din Colegiul 4 – zona Aiud – Ocna Mureş.

Noi, cei de aici, poate mai mult decât alţii, avem nevoie de PSD la Consiliul Judeţean! Nu spun asta pentru că sunt pesedist, ci pentru că actuala conducere a Consiliului Judeţean a închis mereu ochii la problemele acestei zone, s-a prefăcut că ele nu există. Acest lucru trebuie să înceteze!

Sunt mândru să fiu candidatul PSD la Primăria Aiud. Am alături de mine oameni buni, mulţi dintre ei tineri sau care nu au mai deţinut funcţii publice. Am încredere în echipa noastră de acasă, de la Aiud, dar şi în echipa noastră de la judeţ. Cred în Ioan Dîrzu, candidatul nostru la preşedinţia CJ Alba, în jurul căruia trebuie să ne strângem acum, pentru a câştiga! Nu e uşor, dar ni s-a râs destul în nas, pe sub mustaţă, nu credeţi? Noi, cei din Colegiul 4, am fost mereu trataţi cu indiferenţă de actuala conducere a Consiliului Judeţean! Şi, vă mărturisesc, ne-am cam săturat!

A venit timpul ca PSD să detroneze PDL, care tratează Alba ca pe propria moşie, iar pe cetăţenii ei ca pe nişte iobagi!

Avem datoria să demonstrăm, prin rezultatul obţinut în 6 iunie, că ştim să le spunem oamenilor adevărul, care este unul singur: că rezultatele Guvernului PSD, ale Guvernului Ponta, nu pot fi negate nici măcar de lupii pedelişti, cei care acum şi-au pus blana de oaie a PNL.

Adevărul e că suntem buni, iar Guvernarea Ponta e argumentul nostru că putem fi mult mai buni decât ei! Azi nu e greu deloc: ei au tăiat, noi am dat înapoi, ei au stricat, noi am reparat!

La Aiud, la fel ca în restul judeţului, PDL a înghiţit PNL.

Fostul secretar de stat din Aiud, care a luat cu forţa copiii de grădiniţă, din grupele pregătitoare, ca să îi ducă în clasa zero la şcoli, aceeaşi doamnă care a participat activ la politicile băsiste de tăiere a pensiilor şi salariilor şi la închiderea spitalelor, cum e şi cel din Ocna Mureş, vrea la primărie. Iarăşi! A mai vrut şi în 2012, dar oamenii şi-au amintit cine e doamna şi i-au spus stop. Vrea şi din nou în 2016, dar oamenii un uită că lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba! E clar că ei, contracandidaţii noştri de la Aiud, umblă cu cioara vopsită! În toate localităţile din judeţ se întâmplă la fel, dar la Aiud mascarada de 2 lei ne scoate ochii.

La fel ca Aiudul, toate celelalte localităţi au Oanele lor: sunt candidaţii PNL la primării, cei mai mulţi băsişti-pedelişti, care au confiscat un partid, s-au vopsit în galben şi albastru şi stau la pândă, să pună mâna, încă o dată, pe pradă! Avem obligaţia morală să ne batem pentru cetăţenii acestui judeţ, să demonstrăm că PSD poate să câştige judeţul Alba.

Sunt pesedist, nu sunt perfect şi sunt pregătit să câştig alegerile! Noi, cei din PSD, suntem pregătiţi să câştigăm alegerile!

Desigur, nu suntem perfecţi, dar le spunem adevărul cetăţenilor judeţului: mai bine pesedist, decât pedelist mascat în penelist!

Liviu Octavian RUSU, viceprimar, candidat PSD la Primăria Aiud

PSD Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax