Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD Alba: Guvernul Cioloş – un munte de indiferenţă şi nepăsare privind soarta românilor

Publicat

PSD oameni profesionisti parlamentÎn ultimele zile am auzit expresia „Dacian Cioloş este un ardelean şi un munte de bun simţ”, repetată de liderii liberali. Dar tot în ultimele zile am stat de vorbă cu numeroşi oameni din Alba, ardeleni adevăraţi, care nu au simţit bunătatea şi bunul simţ al „ardeleanului” Dacian Julien Cioloş.

În Ţara Moţilor, la Blaj sau în Alba Iulia, românii ardeleni s-au săturat să aştepte ca „ardeleanul” Cioloş, susţinut frenetic de PNL, să înceapă să se gândească şi la ei. Suntem în prag de Sărbători şi privim cu încredere spre un nou an, un an în care românii şi-ar dori să simtă creşterea economică a României în buzunarele lor. Cioloş şi tehnocraţii rămân, însă, surzi la problemele românilor şi demonstrează că sunt un munte de indiferenţă şi de nepăsare.

Români, nu vă lăsaţi viitorul influenţat de străinii din spatele Guvernului tehnocrat!

În laboratoarele de la palatele Cotroceni şi Victoria, preşedintele Klaus Werner Iohannis şi premierul Dacian Julien Cioloş urzesc planuri malefice pentru viitorul României şi al românilor. În disperarea de a rămâne la putere, Iohannis şi Cioloş vor să îl aducă la guvernare pe Traian Băsescu şi să facă alianţă cu PMP. Ca nişte Iuda politici, cei doi vor să îi vândă pe români şi să îi pună la butoane pe toţi cei care au distrus economia României, au tăiat pensiile şi salariile românilor şi au dus ţara la cel mai mare declin economic şi social. Dar cel mai mare risc pentru România sunt interesele străine din spatele Guvernului tehnocrat.

„Ardeleanul” Cioloş stă în genunchi în faţa Europei, în timp ce miniştrii săi tehnocraţi răspund cuminţi la comenzile date de Soros, un miliardar ungar care vrea să influenţeze destinele românilor. Să ne mai mirăm atunci de ce Guvernul Cioloş a dat 650 de milioane de euro firmelor străine, iar de 1 Decembrie a alocat ZERO lei pentru manifestările de la Alba Iulia, dedicate Zilei Naţionale? Să ne mai mirăm de ce în ultimii doi ani, de când au ajuns tehnocraţii lui Soros la putere, s-au înmulţit vânzările de terenuri agricole din România şi pământul românesc este vândut pe NIMIC străinilor? În schimb, Guvernul tehnocrat a economisit sute de milioane de euro în 2016 şi nici măcar un leu nu a ajuns în buzunarul românilor.

PNL girează, din păcate, această bătaie de joc la adresa românilor şi dintr-un partid istoric şi naţional s-a transformat într-un partid anti-românesc, un partid cu lideri pregătiţi să vândă România.

Noi, cei din PSD, venim cu încredere şi cu fruntea sus în faţa locuitorilor din Alba şi le prezentă FAPTE, nu poveşti tehnocrate. Programul PSD este un program care va aduce prosperitate şi un trai decent pentru toți românii! Pentru Alba dovada este că, în 2015, în timpul Guvernării PSD, judeţul a primit cu 285 milioane lei mai mult faţă de 2011, perioada guvernării Boc, un alt „ardelean” de faptele căruia ne amintim cu tristeţe. În 2016, „ardeleanul” Cioloş nu este în stare nici măcar să îşi amintească de semnificaţia zilei de 1 Decembrie şi alocă zero lei pentru Alba Iulia.

PSD nu promite, ci îşi asumă misiunea de a dezvolta economia României, iar creşterea economică să ajungă în buzunarul românilor, în pensii şi salarii decente. În Alba, PSD propune candidaţi cinstiţi, dedicaţi oamenilor şi buni profesionişti! Votaţi PSD – cea mai bună echipă pentru Alba!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Echipa PSD Alba – cei mai buni profesionişti pentru Parlament!

PSD Alba – publicitate electorală (publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax