Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Testul de Sinceritate pe Alba24 cu Ioan Dîrzu, candidat PSD Alba şi Florin Iordache, preşedintele Camerei Deputaţilor

Publicat

ioan dirzu florin iordache test sinceritatePreşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a fost invitat la Testul de Sinceritate pe Alba24, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din acest an, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, aflat la Alba Iulia, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională.

Cei doi au răspuns întrebărilor adresate de jurnalistul Dan Lungu, referitor la soluţiile pe care le au pentru cei care votează în 11 decembrie, dar şi la aşteptările oamenilor de la politicienii care vor hotărî soarta României, în următorii patru ani.

Florin Iordache a explicat cum ar putea fi sprijiniţi în continuare tinerii, clasa de mijloc şi alte categorii de cetăţeni. A dat exemple concrete, despre planurile partidului şi măsuri active pentru locuitori.

Ioan Dîrzu a dezvăluit ce crede despre situaţia în care se află ţara şi care este viziunea sa şi a partidului pe care-l reprezintă pentru următoarea perioadă, exemplificând, la rândul său, cu soluţii punctuale, din punct de vedere legislativ, pentru diferite sectoare de activitate.

Nu în ultimul rând, cei doi politicieni s-au referit la Centenarul Marii Uniri şi alte teme de actualitate, în această perioadă.

YouTube video

 

PSD Alba – publicitate electorală ( Publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    luni, 05.12.2016 at 14:03

    Singurul demnitar care nu a uitat de noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax