Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Dan Coriolan Simedru: „Oamenii au mai multă nevoie de mine în Camera Deputaţilor”

Publicat

Faptul că USL este soluţia preferată de majoritatea românilor este clar ca lumina zilei. Criza profundă în care ţara a fost adusă de Băsescu şi PDL, jaful lor organizat împotriva românilor care, în ultimii ani, au fost umiliţi şi sărăciţi în ultimul hal au determinat oamenii să se strângă în jurul USL, singura forţă politică cu un program concret, viabil, pentru o Românie puternică.

USL demonstrează că oamenii politici nu sunt toţi la fel şi că, atunci când se vrea, se poate. În doar câteva luni, guvernarea USL a reuşit să repare o parte din răul făcut. Oamenii lui Băsescu, în disperarea scăderii dramatice a procentelor lor, s-au trezit acum într-o campanie electorală pe care nu au cum să o ducă la bun sfârşit, fiindcă nu mai au cum şi pe cine să înşele. Cetăţenii nu mai pot fi duşi de nas, după ce şi-au plătit atât de scump buna lor credinţă în promisiunile lui Băsescu şi alor lui. Lumea nu are cum să uite cât a pătimit din cauza stăpânirilor Băsescu-Boc-Udrea-Ungureanu, iar Alianţa Ruşinii şi Demagogiei, noua faţă a PDL, trebuie să dea socoteală. Prin vot.

Populaţia va veni iar la urne, în 9 decembrie. Pe frig, ploaie sau ninsoare, românii nu vor sta acasă şi nu se vor lăsa întorşi din drumul lor, pe care l-au început deja, alături de Uniunea Social Liberală. Am convingerea că votul masiv de la alegerile locale şi de la referendum se va repeta la alegerea senatorilor şi a deputaţilor. Sunt sigur că lumea vede adevărul, care nu poate fi ascuns sub discursuri sentimentale forţate şi spoială pedelistă, cu scop electoral. Apelul la inimă, îndemnul la repornirea ei, care vine din partea celor care i-au provocat repetate şocuri şi au adus-o în pragul stopului cardiac îmi pare trist şi penibil. Vorbesc despre inimă tocmai aceia care au arătat că nu o au, cei care au dus incompetenţa, hoţia, sfidarea şi neruşinarea la rang de politică.

Se vorbeşte mult şi des despre sondaje. În ceea ce mă priveşte, sondajul de opinie nu face decât să confirme sau nu legitimitatea unei candidaturi, a unui om care intră într-o competiţie electorală. Iar candidatura mea din partea USL la Camera Deputaţilor a fost confirmată de părerea locuitorilor din Colegiul Cugir-Zlatna. USL avea acum câteva săptămâni 53% din opţiunile de vot şi creşte în continuare, iar pedeliştii cu etichetă nouă ardeau la 35%, după o vară fierbinte la începutul căreia procentele lor erau mult mai mari. Se face, iată, dreptate! Ea trebuie făcută până la capăt, prin vot, pentru „stingerea” definitivă a celor care, prin tot ce au făcut, şi-au bătut joc de ţară.

Cum am fost mereu preocupat de felul în care oamenii apreciază munca şi eforturile mele, am fost onorat să constat că aceşti oameni, cei pe care i-am pus mereu pe primul loc, au o încredere în mine care atinge pragul de 60%, procent în jurul căruia se situează şi notorietatea mea. Aceste rezultate m-au convins că, într-o lume care se declară sătulă de politică şi politicieni, cetăţenii ştiu că politica oricum va fi făcută şi că locurile din Parlament vor fi ocupate, motiv pentru care prezenţa lor la vot este cea care decide ce fel de oameni vor ajunge în Senat şi în Camera Deputaţilor.

În această campanie, eu vreau să vorbesc despre oameni. Cei simpli, care îşi duc cu greu viaţa de zi cu zi, cei care mă opresc pe stradă să-mi spună păsurile lor. Au făcut mereu coadă la uşa pe care am ţinut-o mereu deschisă, ca să le pot asculta nemulţumirile, durerile, problemele şi ca să pot găsi pentru ei cea mai bună rezolvare. Cât am fost prefect, mi-am dat seama că aceşti oameni au mai multă nevoie de mine acolo unde pot găsi cel mai bine soluţii imediate şi concrete la problemele lor. Acesta este contextul şi motivul candidaturii mele din partea USL la Camera Deputaţilor, în Colegiul Cugir-Zlatna.

La problemele Cugirului, ale Zlatnei şi ale comunelor din colegiu, eu vin cu soluţii, perfect integrate în programul de guvernare al USL, perfect compatibile cu ceea ce propune colegul şi prietenul meu, Teodor Atanasiu, candidatul USL la Senat şi cu ceea ce îşi doresc aleşii locali, dar şi cu ceea ce cere populaţia din cele 15 localităţi.

Activitatea mea în Consiliul Judeţean, Camera Deputaţilor şi Instituţia Prefectului – Judeţul Alba mi-a oferit experienţă şi avantajul cunoaşterii oamenilor, ale căror probleme mi le-am asumat întotdeauna. Puterea mea stă şi în capacitatea de a le prelua frământările şi cerinţele şi de a le duce, prin votul cetăţenilor din 9 decembrie, în Camera Deputaţilor. Iar încrederea mea e în oameni şi în capacitatea USL de a face ceea ce trebuie pentru ei şi pentru România puternică.

Dan-Coriolan SIMEDRU

Candidatul USL la Camera Deputaţilor, Colegiul Cugir-Zlatna

N.Red: Responsabilitatea pentru conţinutul materialelor publicate în secţiunea „Alegeri Parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice şi candidaţilor nominalizaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax