Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALEGERI PARLAMENTARE | Dorin Nistor: „Zero lei pentru 1 Decembrie la Alba Iulia. Atât valorează pentru guvernul Ponta sărbătoarea naţională a tuturor românilor”

Publicat

Cred că, pentru prima dată în istoria post-decembristă a ţării, un guvern îndrăzneşte să nu aloce nici măcar un leu pentru sărbătoarea naţională a României de la Alba Iulia. Deci zero lei pentru 1 Decembrie la Alba Iulia. Atât valorează pentru guvernul Ponta sărbătoarea naţională a tuturor românilor. Asta în timp ce pentru cea de la Bucureşti s-au găsit bani. Dacă până acum nu a fost clar pentru toată lumea, acum e limpede: guvernul Ponta nu dă o para chioară pe oraşul care a dat României cel mai important eveniment al existenţei sale, Marea Unire din 1 Decembrie 1918.

Şi, din păcate, încă un lucru devine din ce în ce mai evident: promisiunile candidaţilor USL cu mii de locuri de muncă şi investiţii uriaşe în Alba vor rămâne simple himere şi minciuni, dacă Ponta rămâne şeful guvernului. Pentru că nici Potor şi nici colegii lui nu vor reuşi să îmblânzească dorinţa de răzbunare a unui eventual nou guvern Ponta. Această răutate mascată sub pretextul crizei vine ca o consecinţă a faptului că Alba este şi va rămâne un judeţ ce nu-i uită pe cei care au muncit pentru judeţ.

Da, domnule Ponta, Alba este şi va rămâne o „enclavă” a bunului simţ ardelenesc şi a celor care îşi respectă cuvântul dat, muncind pentru comunitate. Alba a fost PDL-istă şi la alegerile din 9 decembrie va rămâne alături de PDL în Alianţa România Dreaptă!

Meschinăria guvernului care vrea să pedepsească Alba pentru loialitatea ei nu va rămâne „nerăsplătită”, pentru că în 9 decembrie albaiulienii nu vor uita şi nu vor ierta!

Dorin Nistor

Candidat ARD pentru Camera Deputaţilor

Colegiul Alba Iulia

 

N.Red: Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Fodor

    sâmbătă, 24.11.2012 at 17:26

    Nistor, acest Blejnar de Alba Iulia, ar putea plati din buzunar banii necesari pentru 1 Decembrie. La cati bani a facut cat a fost director la Garda Financiara suma ar fi un chilipir.

  2. Popescup

    sâmbătă, 24.11.2012 at 19:45

    Si tu Fodor, pui de hun, poate ar trebui sa sarbatoresti ziua altei tari, nu a Romaniei. Sau in Oltenia la Ponta, nu la Alba Iulia.

  3. marius

    duminică, 25.11.2012 at 08:45

    …vom ramane 4 ani fara bani daca nu votam USL.Cu ce ne v- a ajuta PDL – ul cu un guvern Ponta? Cu nimic.

  4. PONTA

    duminică, 25.11.2012 at 18:44

    Fodor,Fodor ce zici sa vorbesti cu Jidveianu sa dea el din banii castigati de pe urma ROSIEI MONTANE,care este cu mult mai bogat decat NISTOR si ma intreb cum se face ca toti capii de conducere USL sint foate bogati,oare de ce!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax