Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE: Mircea Hava se delimitează public de Călin Potor

Publicat

Într-o declaraţie recentă, făcută în emisiunea „Testul de Campanie”, primarul Mircea Hava a ţinut să precizeze că nu are nici o legătură cu Călin Potor şi că între ei nu există nici un fel de colaborare la acest moment.

Declaraţia primarului survine faptului că unele surse dau ca posibilă o stratagemă a deputatului Potor de a ieşi, în ultimele zile de campanie, cu scrisori „otrăvite” în care să susţină că Mircea Hava a devenit aliatul său.

„Nu pot fi prieten cu cineva care îmi jigneşte în mod public soţia şi copiii. Nu pot susţine pe cineva care, de când a trecut în altă tabără politică, critică permanent proiectele desfăşurate de municipalitate, uitând de unde a plecat şi uitând că aceste proiecte sunt vitale pentru oraş. Nu pot colabora sub nici o formă cu domnul Potor, iar cetăţenii din Alba Iulia trebuie să ştie lucrul acesta foarte clar, indiferent de ce mesaje vor primi în cutiile poştale sau prin intermediul presei în aceste ultime zile de campanie. Eu, în 9 decembrie, voi vota cu Dorin Nistor, iar acest lucru îl recomand şi oamenilor din Alba Iulia, Ciugud, Berghin, Ohaba şi Daia Română”, a declarat recent Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia, dorind să pună capăt speculaţiilor.

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. nelu

    miercuri, 05.12.2012 at 12:55

    tu nu ai relatii de prieteniee cu cineva daca nu-ti pica ceva, adica interesul poarta fesul , dar nici cu cetatenii cetatii nu ai relatii de pritenie , mai degraba cu cioclu de la corona ..

    • HaHaHa

      miercuri, 05.12.2012 at 20:10

      Cam ca mai toti oamenii din ziua de azi.

  2. Pilu

    miercuri, 05.12.2012 at 16:17

    Dragi ,, stampilatori ”
    Inainte de a merge la vot, cititi va rog definitia,, traseismului politic” si
    EDITORIAL ul de pe prima pagina a acestui portal de stiri,aflat pe coloana din dreapta, semnat de Adina E Curta. Va ajuta foarte mult sa vedeti unde veti pune stampila.
    P.S. Poate completati si lista de la comentarii.

  3. gigi

    miercuri, 05.12.2012 at 16:29

    @nelu – tu ai mai fi prieten cu unu care iti face copilul zoofil la radio ? Nu prea cred…

  4. ioan

    vineri, 07.12.2012 at 10:03

    Hava are dreptate .Nu intodeauna conteaza ce zice cineva daca nu te uiti si cine zice,iar Hava este poate cel mai destoinic primar pe carel-a avut orasul in toata
    istoria de la Velican incoace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax