Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Primarul Gheorghe Vlad: „Dan-Coriolan Simedru este cel mai bun deputat pentru Vinţu de Jos”

Publicat

Cetăţenii din localitatea Vinţu de Jos şi-au arătat încrederea faţă de USL la alegerile locale. Am pornit împreună la drum, având certitudinea că e nevoie de un alt fel de politică, bazată pe programe concrete, soluţii reale şi respect faţă de oameni.

Înaintea alegerilor pentru Camera Deputaţilor, le cer locuitorilor din comuna mea să dea încă un vot de încredere pentru USL, pentru că dreptatea trebuie făcută până la capăt. Cu o majoritate USL în Parlamentul României, autorităţile locale primesc un sprijin garantat în ducerea la bun sfârşit a proiectelor lor. Cu un Parlament corect, echilibrat şi priceput, cu un Guvern cinstit care a arătat că îşi ţine promisiunile, primăriile pot să lucreze mult mai bine pentru comunitate. Problemele pot fi rezolvate mult mai repede şi mult mai uşor atunci când puterea de la Bucureşti ne susţine.

Cu fonduri atrase la bugetul local şi datorită intervenţiilor parlamentarilor noştri, problemele noastre cele mai spinoase – modernizarea drumului Pâclişa-Vurpăr-Valea Vinţului, introducerea reţelei de apă în Valea Vinţului, a celei de canalizare în Vurpăr şi electrificarea satului Haţegana – vor fi rezolvate. Pentru mine, ca primar al comunei, cel mai bun deputat pentru Vinţu de Jos este Dan-Coriolan Simedru şi, în 9 decembrie 2012, îl voi vota din toată inima.

Dan-Coriolan Simedru este un om bun, corect, echilibrat, are experienţă, program şi viziune politică. În toate funcţiile pe care le-a ocupat, Dan-Coriolan Simedru a arătat că este foarte atent cu oamenii şi problemele lor. A fost deschis la colaborarea cu primarii, care au putut găsi în el un sprijin real şi consistent. Sunt convins că, în calitate de deputat, Dan-Coriolan Simedru poate ajuta şi mai mult comuna noastră, alături de Teodor Atanasiu, candidatul nostru la Senat.

Dragi cetăţeni, în 9 decembrie votaţi candidaţii USL la Senat şi la Camera Deputaţilor. Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru au experienţa şi forţa, necesare pentru a ne reprezenta aşa cum ne dorim în Parlamentul României!

 

Gheorghe VLAD,

Primarul comunei Vinţu de Jos

 

N.Red: Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate la secţiunea “Alegeri parlamentare” aparţine în totalitate formaţiunilor politice şi candidaţilor nominalizaţi, precum şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dana

    joi, 22.11.2012 at 13:54

    Da? Bine! Si ce-i cu asta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax