Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean Alba pot vota duminică, dacă solicită urna mobilă

Publicat

s

spitalul judetean abi Pacienţii care, în ziua alegerilor prezidenţiale, 2 noiembrie 2014, sunt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia îşi pot exprima votul dacă solicită urna mobilă. Conducerea spitalului din Alba Iulia a adresat o cerere pentru deplasarea urnei mobile Biroului Judeţean Electoral şi a instituit o comisie care să asigure desfăşurarea în condiţii legale a procesului de vot.

Citeşte şi VOT pentru PREȘEDINTE: PEDEPSELE pentru FRAUDĂ. Candidații și Ghidul alegătorului. Cum, unde şi când puteţi vota în Alba

„În ziua alegerilor estimăm că vor fi mai puțin de 400 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Pentru cei care doresc să voteze am demarat procedura de solicitare a urnei mobile de la circumscripțiile la care sunt arondate sediile spitalului din Alba Iulia, respectiv o secție de votare din zona Centru, pentru Secția de Boli Infecțioase și o secție din zona Cetate pentru clădirea principală a spitalului.

Pe perioada alegerilor nu eliberăm bilete de învoire, deoarece nu ne putem asuma răspunderea pentru viața bolnavilor pe perioada în care sunt în afara spitalului”, a declarat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

sursa: spitalalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax