Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri prezidențiale 2019: Prefectura Alba a livrat către primăriile și secțiile de vot din Apuseni materialele pentru alegeri

Publicat

stampila vot

Pentru prima dată în județul Alba, instituția prefectului a mers în zona Apuseni unde a împărțit buletinele de vot, ștampilele și toate materialele necesare pentru alegerile de duminică 10 noiembrie, către 22 de UAT-uri și 89 de secții de votare. 

Mai exact, primarii localităților și președinții secțiilor de votare din tot județul trebuie să meargă la Prefectura județului pentru a ridica materialele.

Ordinea candidaților pe buletinele de vot la Alegeri Prezidențiale 2019

Pentru alegerile prezidențiale 2019, potrivit prefectului Dănuț Hălălai, reprezentanții prefecturii alături de serviciul de pază s-au deplasat în Apuseni, sâmbătă dimineață, la primăria din Câmpeni unde au dus toate materialele necesare pentru 22 de UAT-uri care cuprind 89 de secții de votare. 

În acest mod, primarii și președinții din zona respectivă nu au mai fost nevoiți să vină în Alba Iulia, la sediul instituției pentru a ridica materialele necesare votului de duminică. Aceștia au ridicat buletinele de vot, listele și ștampilele de la Primăria din Câmpeni.

Procesul de votare în România, pentru alegerea președintelui începe duminică, 10 noiembrie de la ora 07.00. Sunt aşteptaţi să se prezinte la urne peste 300.000 de alegători cu drept de vot, care vor depune buletinele în urnele amenajate în 439 de secții din județ.

CITEȘTE ȘI: Alegeri prezidențiale 2019: Detalii despre VOT și lista cu președinții și locțiitorii din secțiile de votare în județul Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax