Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alertă alimentară: Produs care ar putea conține salmonella, retras din Kaufland, Carrefour și Mega Image. Anunțul ANSVSA

Publicat

Alertă alimentară: Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare loturi din produsul Pasta Tahini Al’Fez, din cauza suspiciunii de salmonella, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, pe site-ul autorității.

„Firma producătoare AB World Foods UK informează despre retragerea de pe piață a tuturor loturilor din produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g.

În cazul produselor vizate, nu se poate exclude faptul că acestea pot avea suspiciune de prezență Salmonella. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul AB World Foods LTD UK și importatorul pentru România Parmafood Group Distribution SRL au reacționat fără întârziere și au retras aceste produse de la vânzare. Firma AB World Foods LTD UK și Parmafood Group Distribution SRL își cer scuze pentru neplăceri.

Clienții care au achiziționat produsele cu datele de identificare de mai sus, sunt rugați sa returneze produsul la magazinul de unde l-au cumpărat.

Această rechemare vizează exclusiv produsul Pasta Tahini Al`Fez 160g. Alte produse vândute de Parmafood Group Distribution SRL, inclusiv alte produse de la producătorul AB World Foods LTD UK nu sunt afectate de această rechemare.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0372 119 800 sau pe adresa de mail office@parmafood.ro”, se precizează în anunțul privind rechemarea produsului vândut în rețeaua de hipermarketuri Kaufland.

În cazul hipermarketurilor Carrefour, această rechemare vizează exclusiv produsul Pasta Tahini Al`Fez 160g cu termenele de valabilitate 31.07.2024, 30.09.2024, 30.11.2024 și 31.01.2025.

sursa: ansvsa.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate