Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: MOBILIZARE în Alba după ce un bărbat a DISPĂRUT, sâmbătă. Autoritățile cer elicopter, după ce nu au făcut public cazul

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia este căutat de aseară într-o zonă montană, după un apel la 112 în care a anunțat că se află în zona Jina, mai sus de Șugag. Autoritățile nu au anunțat cazul, dar au intrat în alertă maximă azi dimineață, când omul nu a mai putut fi contactat. 

UPDATE, ora 10:43 – Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Alba au transmis următoarele informații:

„Ieri în jurul orelor 22:30 am fost informați prin SNAU 112 cu privire la rătăcirea unei persoane care voia să se deplaseze între localitatea Sugag si Jina. Din cauza precipitatilor abundente din zona și a faptului că persoana nu cunoaștea foarte bine traseul, acesta a rămas împotmolit pe un drum forestier neamenajat.

Acțiunile de căutare s-au desfășurat pe parcursul nopții, bărbatul nefiind găsit. În cursul dimineții în baza ordinului prefectului județului Alba, Au fost dislocate în zonă, pentru continuarea căutărilor, următoarele efective:

ISU : 3 ofiteri 12 subofiteri cu 2 auto 4X4, 1 ASAS 4X4 si 1 Smurd B2,
IJJ:1 ofiter si 9 subofiteri cu 3 auto 4×4
IPJ: 1 ofiter si 4 agenți cu 3 auto
Salvamont 2 salvamontiști cu 1 auto 4×4
CLSU Șugag: 1 auto 4×4 cu 3 voluntari
Ocolul Silvic: 2 pădurari.

În sprijinul forțelor aflate în zonă a fost solicitat un elicopter SMURD de la Târgu Mureș pentru survolul aerian al zonei și căutare aeriană.

La momentul de față nu avem legătura telefonică cu persoana rătăcită”

Reprezentanții Salvamont nu au răspuns nimic. Reprezentanții IPJ Alba s-au limitat doar să confirme situația.

Citește și UPDATE: Bărbatul dispărut sâmbătă noaptea într-o zonă muntoasă din Alba, GĂSIT. A fost căutat și la sol și cu un elicopter SMURD

Știrea inițială:

Este vorba despre Cristian H, un bărbat din Alba Iulia care aseară a apelat 112. Operatorii au discutat cu el, dar pe parcursul nopții s-a pierdut legătura cu el.

Autoritățile nu au anunțat cazul, așa cum fac de altfel în multe situații, însă după ce nu au mai putut să îl contacteze au intrat în panică și au trimis în zonă toate forțele disponibile.

La întrebarea de Alba24, IPJ Alba a comunicat că se caută o persoană care a rămas împotmolită cu mașina pe un drum forestier în zona Jina – Dobra, fără însă alte detalii.

După situația de la Caracal, este important pentru publicul din Alba să vadă cum se comportă instituțiile din județul lor, atunci când caută pe cineva.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax