Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbatul dispărut sâmbătă noaptea într-o zonă muntoasă din Alba, GĂSIT. A fost căutat și la sol și cu un elicopter SMURD

Publicat

UPDATE: În jurul orei 13,15 minute, reprezentanții ISU au transmis că bărbatul a fost găsit și că nu acuză probleme medicale. (știre în actualizare)

Știrea inițială:

Autoritățile fac eforturi disperate să îl găsească pe bărbatul din Alba Iulia care a dispărut sâmbătă noapte într-o zonă montană de la granița cu județul Sibiu.

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și pădurari participă la operațiune. De asemenea, în ajutor a fost chemat un elicopter SMURD care survolează zona.

Bărbatul, Cristian H., în vârstă de aproximativ 40 de ani, din Alba Iulia, a plecat cu autoturismul său, un Opel Insignia spre Jina, dar GPS-ul l-a dus pe un drum forestier, de unde a sunat la 112. Alarma s-a dat însă mult mai târziu, când deja autoritățile nu mai aveau contact telefonic cu el.

Vezi și: UPDATE: MOBILIZARE în Alba după ce un bărbat a DISPĂRUT, sâmbătă. Autoritățile cer elicopter, după ce nu au făcut public cazul

Reprezentanții ISU au transmis că ”din ultimele informatii, la ajungerea în Sugag, apelantul ar fi setat GPS- ul, cu destinația Jina, pe DRUMUL CEL MAI SCURT.

Un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi al Județului Alba urmeaza traseul GPS-ului având aceleași setări.

Elicopterul SMURD survolează zona. Apelantul se deplasa cu un autoturism Opel Insigna de culoare neagră.
Misiunea este în dinamică, vom reveni cu informații suplimentare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax