Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alex ”Ulfhedinn” Bublea, unul dintre cei mai apreciați luptători de muay thai din Asia vine să antreneze la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Alex ”Ulfhedinn” Bublea, unul dintre cei mai apreciați luptători de muay thai și kickbox din Asia, vine la Alba Iulia pentru un seminar, la invitația clubului Revolution Academy. 

 Alex Bublea și-a format un nume departe de casă și a ajuns să lupte pe cele mai importante arene din Thailanda, fiind și primul luptător de orgine română care a urcat și câștigat pe ringul arenei Lumpini, cel mai important stadion pentru luptele de muay thai. 

Cu 114 meciuri de muay thai sau kickbox la activ, din care 74 câștigate, ”Ulfhedinn” vine la Alba iulia pentru a-și împărtăși din experiența sa pasionaților de sporturi de contact.

Alex Bublea este singurul român cu rezultate notabile în muay thai-ul internațional. De asemenea este și singurul român care a luptat pe reguli de ”muay boran” (un stil antic de luptă) în care nu se folosesc mănuși de protecție ci frânghii înfășurate în jurul mâinilor.

Seminarul va avea loc pe data de 15 iunie, la Alba Iulia. Reprezentații clubului Revolution Academy Alba Iulia vor anunța în viitorul apropiat mai multe detalii despre evenimentul la care va participa luptătorul român.

Muay Thai-ul sau boxul thailandez este sportul național al Thailandei. Este un stil de luptă derivat din artele marțiale, în care practicații au mai multe libertăți în ceea ce în seamnă lovituri. Spre deosebire de kickbox în care sunt permise doar loviturile de pumn, picior și genunchi, în muay thai se acceptă și loviturile de cot.

Până atunci, pasionații de sporturi de contact îl pot urmări luni, 31 mai, pe albaiulianul Paul Tolas care va lupta pe reguli de kickbox, în gala ”Colosseum Tournament”.

CITEȘTE ȘI: Luptătorul de kickbox din Alba Iulia, Paul Tolas, urcă în ringul Colosseum Tournament. Va lupta cu un sportiv din Olanda

Sportivul din Alba Iulia îl va înfrunta pe olandezul Sakvan Arab, la categoria 62 de kilograme.

Pentru Tolas este a doua lupta pe care o va avea pe reguli de kickbox într-o gală profesionistă. Prima dată sportivul antrenat de Alin Moldovan a urcat în ring, tot într-o gala Colosseum care s-a desfășurat la Arad, în luna octombrie a anului trecut.

sursă foto: Facebook Alexandru Bublea, video – Youtube.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax