Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alianță USR-PLUS pentru alegerile locale din Alba Iulia. Formațiunea lui Cioloș ”intră în joc” cu arhitecți, medici și avocați

Publicat

plus

PLUS și USR vor avea candidați comuni la alegerile locale din Alba Iulia. Momentan, în cele două formațiuni politice se realizează o serie de sondaje și propuneri, pentru funcțiile de primar și consilieri locali. 

PLUS Alba ”intră în joc” cu o listă de nume sonore, din mai multe domenii de activitate din Alba Iulia. Președintele formațiunii a declarat pentru Alba24 că până acum și-au depus candidatura și și-au exprimat astfel intenția de candida pentru Primăria Alba Iulia și Consiliul Local următorii: 

Ionela Gavrilă Paven – conferențiar universitar

Teodor Holhoș – doctor oftalmolog, deține clinica Opticline

Sorin Magda – arhitect

Marius Gherman –  director filială companie de asigurări

Tudor Cordoș – arhitect

Cosmin Ghioancă – arhitect

Sergiu Nicolae Vârtei – avocat

Claudiu Goța – economist – director zonal Albalact

Mihail David – președinte PLUS Alba, director general adjunct, firmă de transport. 

Când lista va fi completă, formațiunea va merge la negocieri cu USR Alba și vor definitiva echipa cu care Alianța USR-PLUS va candida la Primăria Alba Iulia, pentru poziția de primar, dar și pentru mai multe locuri de consilieri locali. 

De asemenea, USR Alba a început un sondaj profesionist în care sunt chestionați cel puțin 1.000 de cetățeni ai municipiului, pentru a vedea cine reprezintă cea mai bună soluție pentru fotoliul de primar de Alba Iulia. 

CITEȘTE ȘI: USR începe competiția internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Alba Iulia. Cine sunt cei doi tineri înscriși în cursă

”În decursul săptămânilor următoare, USR Alba Iulia va organiza un sondaj referitor la stabilirea potențialilor candidați pentru Primăria orașului. În cadrul acestuia vor fi incluși atât membri ai filialei USR, respectiv Ionuț Horșa, Iulian Țîr, cât și politicieni locali integri din cadrul unor partide politice. Unul dintre cei doi va fi candidatul nostru”, a declarat Beniamin Todosiu. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aaa

    sâmbătă, 28.12.2019 at 13:58

    Nume sonore?! Dacă ziceți, așa o fi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax