Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alin Monorean este câştigătorul premiului II la concursul Alba24: un telefon Smartphone Blackberry Bold 9780

Publicat

Cel de-al doilea mare câştigător al concursului „Fii prieten cu Alba24 pe YM” este Alin Vasile Monorean, din Alba Iulia. Dintre cei peste 700 de noi prieteni ai ziarului Alba24, înscrişi în concurs în ultimele două luni, ID-ul de YM alin1610 a fost extras câştigător al premiului II: un Smartphone Blackberry Bold 9780. Premiul a fost ridicat miercuri, de la sediul redacţiei Alba24, de câştigătorul său.

Alin Monorean sau alin1610, cum este cunoscut după ID-ul de Yahoo Messenger, este norocosul câştigător al Premiului II din concursul „Fii prieten cu Alba24 pe YM”, un telefon Smartphone Blackberry Bold 9780. Alin Vasile Monorean locuieşte în Alba Iulia şi este agent de vânzări. „Este primul premiu pe care îl câştig la un concurs pe net. Urmăresc ştirile Alba24, 24 din 24”, a spus câştigătorul, când şi-a primit premiul, la sediul redacţiei Alba24.

Marele premiu, tableta Blackberry Playbook, a fost ridicat, marţi, de câştigătorul Cătălin Borangic (ID dada_mamusa). Vedeţi aici cine este câştigătorul tabletei Blackberry. Premiul III, un telefon mobil Nokia C1-01 + un modem de internet aşteaptă să fie ridicat de câştigătoarea sa, de la redacţia Alba24.

Reamintim că prietenii care vor rămâne în lista de messenger a site-ului Alba24 pe YM vor participa automat la viitoarele concursuri cu premii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dada

    joi, 05.04.2012 at 20:40

    Felicitari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax