Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alte localități din ALBA, cu restricții la apă potabilă. Unde este întreruptă furnizarea apei până sâmbătă

Publicat

Apa CTTA Alba a anunțat vineri noi restricții în furnizarea apei potabile. Sunt vizate trei comune din județ și satele aparținătoare.

Potrivit operatorului de apă, ”din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare Apa CTTA se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora”.

În aceste condiții, vineri și sâmbătă, ”pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, Apa CTTA se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, către utilizatorii din anumite localități”.

Sistare furnizare apă

  • comuna Cricău – sistare furnizare până sâmbătă, 2 iulie, ora 7.00
  • comuna Berghin – sistare furnizare vineri, 1 iulie, până la ora 17.00 și între orele 22.00 (1 iulie) și 7.00 (2 iulie)
  • comuna Ohaba – sistare furnizare până sâmbătă, 2 iulie, ora 7.00

Apa CTTA reamintește utilizatorilor din zonele afectate că ”folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcționarea capacităților de pompare în regim normal”.

În funcție de evolutia nivelurilor de apă din rezervoarele afectate, acest program poate suferi modificări.

Anterior, operatorul de apă anunța restricții similare la Mihalț, Obreja, Cistei, Bucerdea Grânoasă, Cisteiu de Mureș, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Căptălan, Unirea, Războieni. Detalii, AICI și AICI.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax