Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Am refuzat să particip la un simulacru de alegeri”. Fostul şef al tinerilor din PSD Alba, Dorel Bogdan, demisionează din partid

Publicat

Fostul lider al tinerilor social-democraţi din Alba, Dorel Bogdan, a anunţat într-un comunicat de presă că demisionează din PSD, pentru că este dezamăgit de atitudinea seniorilor partidului, că meritele nu sunt recunoscute şi că rezultatele la alegerile de duminică pentru conducerea TSD Alba erau cunoscute dinainte. Menţionează că se va dedica în continuare familiei şi comunităţii şi se retrage din politică. 

Reamintim că, duminică, „lupii tineri” din PSD Alba l-au ales preşedinte al organizaţiei pe Bogdan Medrea, cu 104 voturi „pentru”, din 149 exprimate.

Vă prezentăm integral comunicatul primit la redacţie:

„După zece ani de muncă și eforturi am decis să mă retrag. Au fost ani în care am pus partidul pe primul loc, ani în care am făcut tot ce a depins de mine pentru ca organizația de tineret să fie cea mai puternică din județ. Ani în care mi-am neglijat familia pentru că am crezut într-un partid pe care l-am susținut din toate puterile.

Acum pun însă punct. Mă retrag din PSD și mă voi dedica familiei și comunității. Acesta este unul din motivele pentru care nu am participat la alegerile pentru noua conducere a organizației de tineret a PSD, pe care am condus-o. Am refuzat să particip la un simulacru de alegeri, în care rezultatele erau știute dinainte, după ce ani de zile tinerii au fost buni doar în campaniile electorale. TSD a fost întotdeauna în prima linie în toate campaniile electorale și acțiunile partidului. Adică la muncă, pentru că răsplata au primit-o alții, care doar au dat declarații și au ieșit în conferințe de presă, lăudându-se cu munca și eforturile altora.

Nu cred în acest mod de a face politică. Social-democrația înseamnă să lupți pentru cei mulți, a căror voce nu se face auzită în spațiul public. Și asta am încercat să fac în toți acești zece ani. În momentul în care însă faci tot posibilul să îndeplinești acest deziderat, de a-i sprijini pe cei care au nevoie, dar meritele nu îți sunt recunoscute e mai bine să te retragi. Iar eu fac acest lucru.

Voi demisiona din PSD și mă voi dedica comunității. Nu o să fug repede la un alt partid, așa cum este moda în România. Voi rămâne în afara scenei politice, dar mă voi implica în continuare în viața comunității și îi voi ajuta pe toți cei care au nevoie. Pentru asta nu am nevoie de carnet de partid.

Chiar dacă sunt dezamăgit de atitudinea seniorilor partidului, pe care tinerii i-au susținut în momentele dificile prin care a trecut PSD în perioada de opoziție, pot spune că sunt mulțumit de activitatea pe care am avut-o și le mulțumesc tinerilor care au fost alături de mine și de partid în acești ani. Drumurile noastre se despart aici”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. tsd

    luni, 07.10.2013 at 15:50

    Cine e Dorel Bogdan??

  2. reply

    luni, 07.10.2013 at 15:54

    E ala care a fost pe hartie pres la TSD Alba, dar nu a dat pe la partid. Eu sunt de doi ani in aceasta structura, si l-am văzut odata intrand in birou la Darzu ca sa il lase pe functia de la Hidroelectrica, obtinuta de la PSD

  3. fost PSD-ist

    luni, 07.10.2013 at 22:20

    un frustrat! nu a facut nimic remarcabil,niciodata nu l-a recunoscut nimeni de presedinte. a fost marioneta lui Jidvean

  4. marius

    marți, 08.10.2013 at 00:31

    daaa . . . si eu am auzit de el. i se zicea locomotiva :)))

  5. adina

    marți, 08.10.2013 at 00:32

    pe Dorel Bogdan nu cred ca il cunoaste nici aia de la el din bloc 🙂

  6. paco

    marți, 08.10.2013 at 00:35

    eu il cunosc pe Dorel Bogdan de la o posta :)))

  7. dorel bogdan

    marți, 08.10.2013 at 10:10

    Daca vroiati sa ma cunoasteti, trebuia sa veniti la Hidroelectrica in anii de opozitie ai partidului. Acolo eram angajat!

  8. dorel bogdan

    marți, 08.10.2013 at 10:36

    Marturisire: cand esti pus pe o functie degeaba, fara sa fii facut ceva notabil inainte, te obișnuiești cu ideea ca orice ti se cuvine. Eu as fii facut mai multe, as fii convocat sedinte, dar a intervenit frustrarea care m-a măcinat si nu mi-a dat pace. Recunosc ca la nivel local nu ma stie aproape nimeni iar in tara nici atat.
    Mulțumesc tuturor acelor care m-au inpins de la spate in toti acesti ani si au incercat sa faca „cineva” din mine.
    Mulțumesc sotiei care mi-a permis si acele putine momente in care m-am implicat in campanii!

  9. PSD-ist din 94'

    joi, 10.10.2013 at 15:18

    Doreleee!!! Gandestete bine cum ai fost tu ales la tineret?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax