Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ambasada SUA în România i-a dedicat unei eleve din Alba o postare pe Facebook. Zara Negură a studiat timp de un an în State

Publicat

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România i-a dedicat o postare în social media unei eleve din Alba. Este vorba despre Zara Negură Damian, elevă în clasa a XII-a la Colegiul ”Lucian Blaga” din Sebeș, iar timp de un an a trăit visul american. 

Mai exact, Zara a fost bursieră a programului FLEX și timp de un an a studiat la colegiul din Richmond, Maine. De ceva vreme s-a întors în țară, iar acum este în clasa a XII-a și se pregătește pentru a aplica la universități. 

Eleva din Sebeș nu va mai da examenul de Bacalaureat deoarece are diplomă de absolvire și a obținut SAT (Suite of Assessments) care este o echivalare a examenului de Bacalaureat recunoscut de Ministerul Educației.

Zara este alumini și un ambasador al programului FLEX.

CITEȘTE ȘI: VIDEO INTERVIU: Zara Negură, eleva din Sebeș care la 17 ani va trăi visul american. Va studia la un colegiu din SUA timp de un an

”Astăzi v-o prezentăm pe Zara Negură Damian, alumnă FLEX din anul 2024! Anul ei de schimb a fost plin de experiențe inedite – de la competiții sportive și robotică, până la promovarea culturii românești și descoperirea tradițiilor americane.

Parcursul Zarei reflectă diversitatea activităților și schimburilor culturale care fac din programul FLEX o experiență cu un impact deosebit.

Ești un/o elev/ă de liceu din România cu o pasiune pentru învățare, experimentarea de noi culturi și explorarea lumii? Programul Future Leaders Exchange (FLEX) ar putea fi poarta ta către o aventură incredibilă! Află mai multe și aplică aici:

Programul Future Leaders Exchange (FLEX) este un program sponsorizat de guvernul SUA pentru elevii de liceu din Europa și Eurasia. Programul oferă finanțare prin burse elevilor pentru a călători în Statele Unite și a urma un liceu din SUA un an academic complet, trăind într-o familie gazdă din SUA”, au scris reprezentanții Ambasadei SUA în România.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate