Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Ambulanță care transporta un bolnav la Urgență, înzăpezită între Ohaba și Berghin. Drumuri cu probleme în Alba

Publicat

ambulanta, zapada, accident, iarna

O ambulanță ce transporta un pacient cu accident vascular cerebral a rămas înzăpezită sâmbătă pe drumul comunal dintre Ohaba și Berghin. Autospeciala a fost deblocată cu ajutorul unui tractor cu lamă. Potrivit ISU Alba, din cauza vântului puternic, zăpada a fost troienită pe mai multe drumuri din județ.

UPDATE, ora 15:30 – Potrivit ISU Alba, în acest moment la nivelul județului nu mai sunt semnalate drumuri blocate sau înzăpezite.

Potrivit ISU Alba, în urma apelurilor primite prin 112 a fost semnalat faptul că, din cauza vântului puternic, zăpada a fost troienită pe câteva drumuri din județ, astfel:

  • DJ 106K – Ohaba-Vingard
  • DJ 107, 107B – Beghin-Ohaba
  • DC 205 – Ohaba-Berghin.

O ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Alba cu un pacient cu accident vascular cerebral (AVC) a rămas înzăpezită pe DC 205 Ohaba-Berghin.

Prin intervenitia SVSU Berghin cu un tractor cu lamă s-a reușit deblocarea ambulanței SAJ care îți continuă drumul spre UPU Alba Iulia pe un traseu alternativ.

DPL Alba secția Bărăbanț acționează cu două autosalarițe pentru deszăpezire pe DJ 107, DJ 107B, DJ 106K pe raza comunelor Berghin, Ohaba, Șpring.

În acest moment, pentru coordonarea și conducerea nemijlocită a acțiunilor de deszăpezire, prefectul județului Alba, Dănuț Emil Hălălai se deplasează în zonă împreună cu alți membri ai CJSU.

Nu sunt semnalate alte probleme în județ.

Vezi și Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat în baza recursului compensatoriu

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax