Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat prin recurs compensatoriu

YouTube video

Publicat

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional în video. Un bărbat recidivist din județul Alba, condamnat pentru omor și eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu, l-a înjunghiat pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, în urma unui conflict izbucnit într-un club din Mediaș. Din cauza pierderilor masive de sânge, victima sa a murit la spital.

Citește și Recidivistul din Alba, care a ucis un tânăr în Mediaș, a fost condamnat în trecut pentru tentativă de omor și tâlhărie

crima

UPDATE, ora 16:00: Persoana bănuită că a lovit cu cuțitul în Mediaș a fost prinsă de polițiștii din cadrul IPJ Alba, în baza informațiilor furnizate de către polițiștii IPJ Sibiu, în apropiere de Blaj (Bucerdea). Potrivit IPJ Alba, bărbatul are 30 de ani. Acesta o să fie condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și Crima din Mediaș: Un al doilea bărbat din Alba, reținut. Era, de asemenea, eliberat pe baza recursului compensatoriu

 

YouTube video

Știrea inițială: Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, conflictul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri aflați într-un club din Mediaș. La un moment dat, tinerii au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă. Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale.

Din cauza pierderilor masive de sânge, tânărul în vârstă de 25 de ani a murit la spital.

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. Acesta a fugit de la locul faptei, fiind dat în urmărire generală. Potrivit oradesibiu.ro, agresorul se numește Marius Rusu iar victima sa se numea Marius Costăchescu.

Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

agresor medias 1

sursa: mediafax.ro

foto: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax