Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Amenajarea unei intersecții la drumul național DN 75, la Câmpeni. Lucrări pentru decongestionarea traficului. Licitație, în SEAP

Publicat

La Câmpeni urmează să fie realizată o nouă intersecție, între strada Mărășești și drumul național DN 75. Lucrările vor costa peste 148.000 de lei și urmăresc, printre altele, decongestionarea arterelor de circulație din oraș și facilitarea accesului auto. 

Primăria Câmpeni a lansat vineri, 28 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru realizarea intersecției la DN 75, din strada Mărășești.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 148.314,96 de lei, fără TVA. 

Potrivit memoriului tehnic, intersecția este situată în intravilanul orașului Câmpeni. Aceasta se află spre partea sudică a străzii Mărășești, înspre drumul național DN 75 la km 77+118, pe partea stângă.

Intersecția direcționează traficul spre DN 75, facilitează accesul auto și decongestionează celelalte artere de circulație din orașul Câmpeni. Accesul în DN 75 se poate realiza atât dinspre Lunca cât și dinspre Turda, iar accesul de intrare este permis doar din direcția Lunca.

Potrivit soluției tehnice, a fost proiectată o stradă cu două benzi de circulație, cu o lățime a părții carosabile între 6 și 6,5 metri. De asemenea, a fost proiectat și un zid de sprijin din beton armat, cu lungimea de 18 metri.

Geometria este formată din două curbe trasate cu arc de cerc central și un aliniament intermediar. Traseul axului s-a ales pentru a evita intervenția asupra rețelelor existente și a gardurilor din vecinătate.

Lungimea totală a intersecției proiectate este de 48 de metri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate