Connect with us
Publicitate

CUGIR

Amendă penală pentru un bărbat din Alba care și-a bătut iubita și i-a smuls o unghie. După câți ani a primit pedeapsa

Publicat

pixabay free

O amendă penală, asta a primit un bărbat din Alba, la mai bine de doi ani după ce și-a bătut iubita, a dat-o afară din casă, i-a smuls o unghie și a amenințat că o omoară. 

Femeia a avut tărie de caracter și a doua zi și-a sunat mama și la poliție unde a raportat cazul de violență în familie. Doi ani mai târziu, bărbatul a primit o amendă penală.

Ce s-a întâmplat

În data de 16 decembrie 2019, în jurul orei 18.30, cei doi se aflau în casa femeii din Cugir. La un moment dat, bărbatul a început să o lovească pe femeie cu pumnii și picioarele, iar mai apoi a scos-o afară din casă, în fața blocului.

Femeia a intrat într-un magazin din apropiere și potrivit declarației vânzătoarei, era speriată, plângea și spunea că o va omorî în bătaie. Aceasta s-a ascuns după tejghea, dar bărbatul a mers și a scos-o din magazin.

Afară, bărbatul a bătut-o iar, dar i-a smuls și unghia unui deget.

CITEȘTE ȘI: O femeie din Alba, bătută cu pumnii și picioarele în fața copiilor și amenințată cu moartea, și-a iertat agresorul. Ce i-a promis

”După săvârşirea actelor de lovire, când victima a vrut să fugă, inculpatul a prins-o de gât, i-a solicitat să se întoarcă la locuinţă, ameninţând-o că în caz contrar o va omorî. Sub imperiul temerii astfel create, persoana vătămată s-a întors la apartamentul său împreună cu inculpatul, iar a doua zi, s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Cugir unde a reclamat faptele de lovire şi ameninţare”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru violență în familie și pentru amenințare. După opt ședințe de judecată, acesta a fost condamnat la o amendă penală de 7.313 lei, pe care trebuie să o plătească în termen de trei luni de la rămânerea definitivă a pedepsei.

Momentan, decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax