Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amendă pentru centrul de dializă din Alba Iulia. Nu au fost respectate recomandările DSP Alba

Publicat

centru dializa

Amendă de 30.000 de lei, pentru centrul de dializă SC Nefromed Dialysis Centers SRL, din Alba Iulia, din partea inspectorilor sanitari ai DSP Alba.

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, unitatea medicală nu a respectat în totalitate recomandările DSP Alba, din data de 27 martie 2020.

”Nu au fost respectate recomandările privind nivelul de protecție al personalului, deocamdată avem teste în lucru. Au fost transmise recomandari de catre medicii epidemiologi din cadrul DSP Alba pentru creșterea nivelului de protecție a personalului medical și a pacienților dializați” a precizat Sinea.

Reamintim că la Centrul de Dializă din Alba Iulia au fost confirmate oficial, zece cazuri de coroavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, trei sunt cadre medicale și șapte sunt pacienți ai centrului.

CITEȘTE ȘI: Noi cazuri de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. Personal medical și pacienți, INFECTAȚI cu noul virus

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax