Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 12.500 lei date de inspectorii ITM Alba, firmelor cu nereguli în activitatea de muncă. Rezultatele controalelor în teren

Publicat

itm alba

itm albaInspectorii ITM Alba au dat amenzi de 12.500 de lei în urma controalelor derulate la agenţi economici, săptămâna trecută. Nu a fost descoperit vreun caz de muncă „la negru”.

În perioada 31 octombrie –  4 noiembrie, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlaţi 33 de agenţi economici, cu un număr total de 401 salariaţi. Inspectorii au descoperit 58 de nereguli şi au aplicat şapte sancţiuni, din care patru amenzi în valoarea de 12.500 lei şi trei avertismente. Nu au fost depistate persoane care munceau “la negru”.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 28 de unităţi şi constatate 43 deficienţe. Inspectorii au dat patru avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax