Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de aproape 6.500 lei aplicate de polițiștii rutieri într-o singură zi, pentru nerespectarea limitei legale de viteză în trafic

Publicat

politie

Șoferii vitezomani au avut din nou de-a face cu polițiștii rutieri, care au ieșit și vineri pe șosele, pentru a-i pedepsi pe cei care nu se conformează regulilor de trafic. De această dată, nerespectarea limitei legale de viteză a fost principalul motiv pentru care peste 30 de șoferi au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de aproape 6.500 lei.

La data de 28.02.2014, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Hunedoara, au organizat o acţiune preventivă în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Cu această ocazie au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, din care 34 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, restul constituind alte abateri de la normele legale. Valoarea amenzilor aplicate este de 6.450 lei.

Astfel de acţiuni ale poliţiştilor rutieri vor continua şi în perioada următoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax