Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 1 milion de lei, aplicate de polițiști în aprilie, în acțiuni de combatere a evaziunii fiscale și pentru nerespectarea regulilor de circulație

Publicat

politie

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat în perioada 1-14 aprilie 2014, acţiuni preventiv-reactive în baza unui plan de măsuri premergător Sărbătorilor Pascale, acestea continuând şi în perioada următoare. Acțiunile au ca scop protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

În perioada 1-19.04.2014, la nivelul întregii ţări au loc acţiuni preventiv-reactive, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba desfăşoară zilnic acţiuni care vizează protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Controalele efectuate, în perioada zilelor 1-14 aprilie 2014, de către structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale, ordine publică, poliţie rutieră, transporturi şi acţiuni speciale s-au concretizat în constatarea a 179 infracţiuni, dintre care 34 de evaziune fiscală. De asemenea au fost aplicate 4893 sancţiuni  contravenţionale, din care 3.973 pentru nerespectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice, 412 pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 318 pentru abateri privind comerţul, restul constituind alte încălcări ale normelor legale în vigoare. Valoarea sancţiunilor aplicate este de lei 1.093.438 lei.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost verificaţi 1025 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 4956 mijloace de transport.

Totodată au fost indisponibilizate mărfuri în valoare de 8.887 lei şi ridicate în vederea confiscării bunuri în cuantum de 74.922 lei.

Acţiunilor poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor continua şi în perioada următoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax