Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 100.000 de lei şi 14 permise reţinute de poliţiştii din Alba, în weekend-ul de Florii. Acţiunile IPJ Alba

Publicat

politisti drum Poliţiştii din judeţul Alba au fost la datorie şi în weekend-ul de Florii, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane. Însă au fost date amenzi de peste 100.000 de lei, iar 14 şoferi au rămas fără permise.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 7-9 aprilie 2017, peste 160 de poliţişti au acţionat zilnic, în judeţul Alba, în locurile cu aflux mare de public, în zona lăcaşelor de cult, precum şi pe principalele artere rutiere, în vederea prevenirii evenimentelor negative şi diminuării riscului rutier.

În activităţile de patrulare au fost folosite, în medie, 60 de mijloace auto, iar 11 aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor au fost folosite în scopul combaterii excesului de viteză şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii din Alba au sancţionat 456 de abateri contravenţionale, în valoare totală de 102.730 lei, din care 62 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 370 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 la Legea 12/190 privind comerțul, iar restul la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.073 lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 3  pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax