Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 40.000 lei și 4 permise reținute pentru contravenții în trafic, într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere

Publicat

Polițiștii din Alba au organizat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere, pe drumurile naționale care trec prin județ, și care sunt, de multe ori, locații de producere a unor accidente rutiere grave. Aceștia au aplicat amenzi pentru nerespectarea limitei de viteză, neportul centurii de siguranță, depășiri neregulamentare și alte abateri. Totalul amenzilor aplicate depășește 40.000 lei.

În perioada 27-28 septembrie 2012, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au acţionat pe cele două drumuri naţionale care tranzitează judeţul Alba, respectiv DN1 şi DN7, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi prevenirii accidentelor rutiere.

În cele două zile poliţiştii rutieri au aplicat 296 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 41.970 lei, din care 208 pentru viteză peste limita legală, 39 pentru neportul centurii de siguranţă, 4 pentru depăşire nelegală şi 45 pentru alte abateri constatate.

Au fost reţinute 4 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax