Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 45.000 de lei aplicate în primele şase luni de Poliţia locală Alba Iulia. Cele mai multe, pentru nereguli în circulaţia pe drumurile publice

Publicat

foto:politialocalaalba.ro

Poliţia Locală Alba Iulia, şi-a prezentat miercuri bilanţul pe primul semestru al anului. Poliţiştii locali au aplicat 928 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 45.450 de lei.

La dispeceratul poliţiei locale, în primele şase luni ale anului au fost primite un număr de 1.039 de sesizări telefonice, fiind direcţionate către patrulele din zona de competenţă, pentru a fi soluţionate. Din numărul total de sancţiuni constatate şi încheiate, 31% sunt amenzi şi 69% avertismente scrise.

În funcţie de încadrarea juridică, 46% din sancţiuni au fost încheiate privind circulaţia pe drumurile publice, 31% a H.C.L. 299/2006 (gospodărirea municipiului), 15% din sancţiuni privind ordinea şi liniştea publică şi 8 % alte acte normative.

În ceea ce priveşte provenienţa contravenienţilor, 52% sunt domiciliaţi în municipiul Alba Iulia, 34% din alte localităţi din judeţul Alba şi 14% contravenienţi din alte judeţe din ţară.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax