Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi de peste 47.000 de lei aplicate de poliţiştii din Alba pentru viteză excesivă şi depăşiri neregulamentare

Publicat

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 47.170 lei, în cadrul unei acţiuni organizate marţi, pe raza județului. S-a urmărit prevenirea accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare, precum şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice. Acțiunea a fost desfășurată împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orășenești, dar şi cu cei ai secţiilor de poliţie rurală.

Polițiștii au aplicat 327 de sancțiuni contravenționale, din care 25 conducătorilor auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare. Cu ocazia acestei acțiuni a fost luată măsura suspendării permisului de conducere faţă de 29 de conducători auto. Astfel că 25 de permise auto au fost suspendate pentru depăşire, două pentru consum de alcool, unul pentru viteză excesivă şi unul pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată. De asemenea, a fost constatată și o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax