Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 9.000 lei într-o acțiune a IPJ Alba. A fost confiscată cantitatea de 540 kg cupru, transportat fără documente de proveniență

Publicat

politie

Polițiștii din Alba au dat amenzi în valoare de 9.480 lei vineri, în cadrul unei acțiuni de asigurarea a respectării legilor în trafic. De asemenea, au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale, cea mai mare parte pentru nerepsectarea regulilor de circulație și a fost confiscată o cantitate de cupru și alamă, transportate într-un vehicul, pentru care posesorul nu putea prezenta acte de proveniență.

La data de 13.09.2013, pe raza municipiului Alba Iulia, poliţiştii au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi respectarea legislaţiei rutiere în vigoare, ocazie cu care au fost aplicate 118 sancţiuni contravenţionale, dintre care 108 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, restul de 10 fiind constatate la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 9.480 lei.

Totodată a fost reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere, retrase 4 certificate de înmatriculare şi confiscată cantitatea de 540 kg cupru şi 100 kg alamă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate în cadrul acţiunii, a fost oprită în trafic o autoutilitară, condusă de M.B., de 24 de ani, din Sebeş, iar cu ocazia controlului efectuat de poliţişti s-a constatat că în aceasta se transporta cantitatea de 640 kg deşeuri de cupru şi 100 kg alamă, pentru care bărbatul nu poseda documente legale de provenienţă. Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 12/1990 Rep., cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 540 kg cupru si 100 kg alama.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax