Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi în valoare de 1.600 de lei pentru albaiulienii care au tulburat liniştea Sărbătorilor Pascale

Publicat

Jandarmii s-au aflat în acţiune weekend-ul acesta, pe străzile municipiului Alba Iulia. Deşi, potrivit oamenilor legii, majoriatea cetăţenilor au sărbătorit Paştele în acord cu normele legale de convieţuire, au existat şi excepţii. Pentru corectarea unor comportamente neadecvate, jandarmii au fost nevoiţi să intervină în 12 cazuri şi au aplicat avertismente şi sancţiuni în valoare totală de 1.600 de lei.

Pe „locul I” s-au situat faptele de tulburare a liniştii publice, urmate de incidentele spontane, survenite în locuri publice, pe fondul consumului de alcool. „Pe acest segment au fost aplicate 4 avertismente scrise şi 3 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 1.300 de lei. Pentru că au fost surprinşi în incinta unei societăţi comerciale dezafectate – de unde intenţionau să sustragă fier vechi –, doi tineri au fost sancţionaţi cu avertisment scris, iar un cetăţean care, la cererea îndreptăţilă a personalului, a refuzat să părăsească incinta unui local, va trebui să achite o amendă în valoare de 100 de lei; J.L. Daniela, în vârstă de 24 de ani şi S. Bianca, de 21 de ani, ambele din oraşul Teiuş, au fost sancţionate cu câte o amendă cu amendă în valoare de 100 de lei, prima pentru că a refuzat iniţial să dea relaţii pentru stabilirea identităţii, iar a doua deoarece a fost surprinsă în mod repetat apelând la mila publicului, deşi pare aptă de muncă”, se precizează într-un comunicat al jandarmilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax