Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi și avertismente pentru protestatari, la Blaj. Jandarmii fac verificări după protestele de la Alba Iulia și Cugir

Publicat

Jandarmii din Alba au dat două amenzi în valoare totală de 2.000 de lei și douăzeci de avertismente scrise, după un protest organizat luni, în municipiul Blaj. În cazul protestelor de la Alba Iulia și Cugir, jandarmii nu au aplicat amenzi, dar spun că fac verificări pentru identificarea persoanelor care au încălcat normele în vigoare. 

VIDEO: Protest în miez de noapte la Alba Iulia. Oamenii au ieșit în stradă împotriva restricțiilor impuse de Guvern

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Alba, în data de 29 martie 2021, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba au asigurat măsuri de ordine publică la protestele împotriva restricțiilor impuse pe timpul stării de alertă, desfășurate în orașele Alba Iulia, Cugir și Blaj.

Până în acest moment jandarmii au identificat o parte dintre participanții care au încălcat prevederile legale la protestul din municipiul Blaj, aplicandu-se douăzeci și două de sancțiuni, respectiv douăzeci de avertismente scrise si două amenzi în valoare totală de 2000 de lei.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce impun.

„Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Totodată, recomandăm cetățenilor să respecte măsurilor de siguranță sanitară și prevederile legale în vigoare”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius cosmin

    marți, 30.03.2021 at 14:49

    cred ca ar fii cazul ca seful jandarmeriei sa-si dea demisia pentru poasta gestionare a evenimentelor intrucit a fost partas la aceasta incalcarea a legii deoarece a permis aceste manifestari huliganice

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax