Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANAF a declanșat Operațiunea „Scut 2017”. Controale cu echipe canine la frontieră şi în pieţe. Se urmărește combaterea traficului de țigări

Publicat

anaf Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a declanşat „Operaţiunea Scut”, pentru combaterea traficului ilicit la frontierele Uniunii Europene. Pe lângă intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine şi controalele efectuate de echipele mobile ale Direcției Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie.

Potrivit unui comunicat al agenției, începând cu data de 5 februarie 2017 s-au intensificat controalele la frontieră, controalele în trafic, pieţe, târguri şi oboare, în vederea eliminării ţigaretelor provenite din trafic ilicit.

„Principalele pârghii de control, pe lângă intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine şi controalele efectuate de echipele mobile ale Directiei Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017”, se mai precizează în comunicat.

În cadrul acestei operaţiuni, Direcţia Generală a Vămilor va beneficia şi de sprijinul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Combaterea traficului ilicit cu ţigarete reprezintă o prioritate a A.N.A.F, ţinta fiind reducerea traficului ilicit cu ţigarete până la nivelul mediei din cadrul U.E.. La finalizarea „Operațiunii Scut 2017”, ANAF va transparentiza rezultatele.

sursa: anaf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax