Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANAF va participa la elaborarea proiectelor de legi cu caracter fiscal, de la sfârșitul lunii august. Alte măsuri organizatorice

Publicat

anaf ANAF va participa, începând cu sfârșitul lunii august, la elaborarea proiectelor de legi care privesc Codurile fiscal și de procedură, dar și a celor din domeniul taxelor și impozitelor, potrivit unei hotărâri de guvern publicate marți în Monitorul Oficial.

Documentul mai permite înființarea Direcției generale de executări silite cazuri speciale, structură fără personalitate juridică, având ca obiect în principal măsuri de executare silită dispuse de instanța în materie penală.

Aceeași structură se va ocupa și de valorificarea bunurilor sechestrate/confiscate în materie penală.

Printre alte măsuri organizatorice publicate în același document, se remarcă faptul că înalți funcționari publici din ANAF primesc 7 autoturisme, cu un consum maxim lunar de 400 litri carburant, iar Direcția generală antifraudă dispune de un număr de 483 autoturisme cu un consum maxim lunar de 500 litri combustibil.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax